On my wishlist: CHANEL long necklace

(Kuva: Lena Terlutter Instagram)

Chanelin pitkä kaulakoru ei ole maailman kätevin ostos, kun mukana kulkee hiuksissa roikkuva vauva, ulkona on pakkasta ja rintareppu on käytössä useammin kuin käsilaukku. Mutta saa sitä silti haluta! 😉

Hyvät asusteet on nimittäin siitä ihania, että ne tekevät tavallisista neuleista, farkuista ja tennareista supercooleja ja tällä hetkellä mä en muuta kuin mukavia ja helposti pestäviä vaatteita käytäkään. Chanelin asusteet on myös melko ikuisia. En uskoa, että tulen koskaan myymään Chenelin rintaneulaani tai Chanelin sling-back korkkareita. Sen sijaan uskon, että saatan hyvinkin käyttää niitä vielä omien lastenlasten ylppärijuhlissa! ;-D

2016-12-10T09:18:14+00:00December 10th, 2016|CATEGORY: FASHION|0 Comments

Leave A Comment