Täydelliset farkut ja kadonneen liikuntamotivaation metsästys

Joskus raskausaikana multa kysyttiin mitä odotan eniten raskauden jälkeen. Vastasin, että sushia ja sitä, että mahtuisin takaisin omiin farkkuihin. Tavoite tuntui silloin ylivoimaiselta, mutta tulipa sekin päivä koettua.

Hyvät farkut ja se miltä ne näyttää ei kuitenkaan ole painosta kiinni. Jokaiselle löytyy malli, joka sopii omaan kroppaan, mutta toisinaan sellaisen parin metsästäminen menee oikeasti työstä. Itselläni oli pitkään hakusessa kauniin harmaat farkut korkealla vyötäröllä ja ilman kulutuksia…palautettuani takaisin hyllyyn ja myymälään noin seitsemät farkut, vihdoin tärppäsi! Perfect jeansit löytyivät vuosien jälkeen vanhasta tutusta Gina Tricotista ja vieläpä hyvään hintaan. Jos jollakulla on harmaat farkut hakusessa, kannattaa siis kurkata sinnekin!

Hyvät farkut pelastavat huonon asupäivän, mutta myös rapistuneen kropan. Just tänään valitin ystävälle, että en ole varmaan koskaan pitänyt näin pitkää taukoa urheilusta – yli vuosi! Vaikka motivaatio olisi jo kovakin, ahdistaa ajatus salikortin ostamisesta, kun en tiedä millä ajalla sinne ehtisin, saatikka niille haluamilleni hot-tunneille ja voin jo tuntea veren maun suussa pelkästä ajatuksesta. Toistaiseksi tyydyn siis vaunulenkkeihin, vauvauintiin ja vartaloa imartelevien vaatteiden etsimiseen…;)

Jos täällä on muita pienten lasten äitejä tai työn takia kiireisiä ihmisiä, niin kertokaa ihmeessä vinkkejä, miten löydätte aikaa ja motivaatiota urheiluun? 🙂

2017-03-20T17:53:43+00:00March 20th, 2017|CATEGORY: PERSONAL STYLE, CATEGORY: WELLBEING|0 Comments

Leave A Comment