Spring/Summer 2017 wishlist

Leon konttaa ja nousee jatkuvasti pystyyn. Hän tunkee kätensä laatikoihin ja wc-pönttöön. Mötkähtää, pyllähtää ja kompuroi…viimeiset kaksi kuukautta yhdistettynä koulukiireisiin ovat omalla tavallaan olleen kiireisimpiä ja raskaimpia koko aikana. Blogin päivittäminen ei ole käynyt juuri mielessäkään ja jaksan aina vaan ihmetellä, miten muut pystyvät lastenhoidon lisäksi päivittämään blogia? Tai tekemään töitä. Onhan niitäkin, jotka ovat tässä vaiheessa jo työelämässä…

Pukeutuminen ja nettisivujen surffailu ovat valitettavasti jääneet muiden hommien varjoon, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, ettenkö unelmoisi ja miettisi jo sitä, miten haluaisin pukeutua keväällä, tulevana kesänä taikka joskus töihin palattuani. Instagramin (ja Pinterestin) selailu ajaa tällä hetkellä blogien ja muotilehtien ohi, koska se on nopeaa ja helppoa, ja pystyn tekemään sitä vaikkapa bussissa matkalla kouluun. Tai Leonin mentyä nukkumaan.

(Kuvat: Lena Terlutter Instagram)

Olen ennenkin kirjoittanut blogissani täällä ja täällä Lena Terlutterista, jonka inspiroiva Insta-tili on yksi suosikeistani. Vaikka oma tyylini on tänä päivänä paljon pelkistetympi ja juuri nyt hoitovapaalla ei ole tarvettakaan pukeutua kovin ihmeellisesti, kevät ja lämpö muuttavat kuitenkin tilannetta.

Vähän väliä tallennan puhelimeeni kuvia inspiroivista asuista, kosmetiikkatuotteista ja sisustusjutuista, ja aika usein Lenan kuvat päätyvät näiden joukkoon. Jo viime kesänä tallensin Wishlist-kansioon (jep, mulla on puhelimessa sellainenkin!) kuvan yhdestä farkkutakista, mutta viime vuonna en löytänyt sopivaa. Olen tehnyt ennenkin yhteistyötä Espritin kanssa ja nyt kun he ottivat jälleen yhteyttä, oli viimeistään korkea aika kurkistaa mitä heidän ja muiden verkkokaupoista löytyykään. Bongasinkin heti tämän takin Espritin sivuilta juurikin tuo yllä näkyvä asukombo mielessäni. Chanelin kengät multa jo löytyykin, ja jotenkin ne sopii niin hyvin farkkukankaan pariksi, eikö?

(Kuvat: Lena Terlutter Instagram)

Toinen juttu, joka kutkuittaisi tänä keväänä on printtipaita. Me ollaan muuten menossa heinäkuussa Hämeenlinnaan Guns N’ Rosesin keikalle ja mikä olisikaan parempi syy tämän Asoksen paidan hankkimiselle. Jotenkin en pääse millään yli noista röyhelöistä olkapäissä – paita on kyllä niin mua! Tosi ärsyttävää muuten, kun oltaisiin haluttu varata kaksi hotellihuonetta tolle reissulle, niin että Leon voisi tulla mukaan, mutta olla hoidossa muutaman tunnin vanhempieni kanssa. Näin me oltaisiin päästy ekaa kertaa pariin vuoteen hieman bailabaila keikalle, ja sitten aamulla Leonin kanssa tutustumaan vaikkapa Aulangon kylpylään, mutta kaikki Hämeenlinnan hotellit ja Airbnb on varattu…blaah. Eli todennäköisesti autoreissu tiedossa ja joku onnellinen pääsee nukuttamaan Leonia kotona…

Enpä ikinä ajatellut, että menisi niin pitkään ennen kuin edes miettisin mitään yökyläily-juttuja, mutta niin vaan kävi, etten malta olla Leonista erossa. Kaipaan toisinaan omaa aikaa ja sitä että voin käydä rauhassa vessassa tai heittäytyä sohvalle surffailemaan netissä, mutta ei mene kuin pari tuntia ja mulla on jo melkein ikävä. 😉

 

2017-04-24T19:37:45+00:00April 24th, 2017|CATEGORY: FASHION|0 Comments

Leave A Comment