A foolproof tip for a nice cat eye liner!

Mun silmämeikkiin ei ole oikeastaan koskaan kuulunut selkeä eyeliner. Osittan tämä johtuu mun silmän muodosta, osittain mun eripari näöstä, osittain siitä, että en kerta kaikkiaan ole jaksanu aamulla kiireessä säätää nestemäisten rajausten kanssa. Nyt löytyi kuitenkin maailman kätevin rajaustussi, enkä kyllä olisi kaikkien epäonnistuneiden kokemusten jälkeen osannut ostaa tätä itse…

Kävin tässä hetki sitten Lancômen tilaisuudessa. Tiedän oman työni kautta miten valtava työ tilaisuuksien järjestäminen on ja kuinka viimeiseen hetkeen asti saa jännittää ettei tulisi yllättäviä no show -tilanteita. Kuitenkin niitä aina tulee. Sen lisäksi monet ovat liian kiireisiä vastaamaan kutsuihin taikka ilmoittamaan omasta poissaolostaan. Samaan aikaan kaikki halukkaat eivät välttämättä edes saa kutsua. Voitte siis vain kuvitella, kuinka otettu olin, kun sain kutsun tähän inspiroivaan tilaisuuteen. Kiitos vielä tätäkin kautta! 🙂

Mutta asiaan… Vaihtelu perusrutiineihin ja iltapuuroon tuli tarpeeseen, tapasin mukavia ihmisiä ja vanhoja tuttujakin, mutta löysinpähän myös uuden suosikkituotteen! Meikkaajana ja meikki-intoilijana tällaiset löydöt saa aina kädet vapisemaan riemusta! ;D

Tilaisuuden The tuote oli itse asiassa ripsiväri Monsieur Big, joka on ihan hyvä sekin. Hyvin kermainen koostumus ja kyllä sillä saa volyymiakin ripsiin, joskin mulla on sellainen mielikuva, että pari muuta Lancomen ripsiväriä ovat toimineet mulla paremmin. Samoin erittäin toimivia olivat Monsieur Big -sarjan voidemaiset kulmakynät.

Mutta ennen kaikkea halusin kirjoittaa tämän postauksen, koska halusin vinkata Monsieur Big Markerista eli nestemäisestä silmänrajaustussista. Koostumus ja tussin viisto pää liukuvat iholla todellä näppärästi ja linjasta saa helposti sopivan ohuen silmän sisänurkassa ja paksumman ulkonurkassa – juuri kuten koulussa opetettiin. Myös pieni wing silmän ulkonurkkaan on todella helppo tehdä. Väri ei kulu päivän aikana pois, ei valu levitettäessä ja peseytyy helposti pois ilman erikoistuotteita. Vaikka asiakasmeikissä käyttäisin edelleen sivellintä ja erillistä rajausväriä jo pelkästään hygieniasyistä, omassa meikissäni tämä tussi on ihan voittamaton ja käytössä lähes päivittäin…vaikka energiapakkaus nimeltään Leon ei jätä kovinkaan paljon aikaa meikkaamiseen!!!

2017-05-17T20:28:26+00:00May 17th, 2017|CATEGORY: BEAUTY|0 Comments

Leave A Comment